Home > Event > Різдвяне благодійне музичне шоу
02 Січень, 2010
19:00
Львів, Театр імені Марії Заньковецької

9 січня у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М.Заньковецької у Львові відбудеться благодійне різдвяне музичне шоу “Сніжність” Юлії Лорд та Юрія Гнатковского за участі джазового біг-бенду «Jazzex» та музикантів оркестру ім. М.Заньковецької, які щойно повернулися з гастролів у Варшаві.

Про це 5 січня ZAXID.NET повідомив в.о. директора Львівського палацу мистецтв, організатор дійства Юрій Гнатковський.

За його словами, музиканти виконуватимуть шедеври світової музики та чудові пісні написані й аранжовані українськими авторами, під супровід масштабних відеоінсталяцій, яких ще не бачили концертні зали міста. Оформленням сцени – «Кокон студія».

У програмі звучатимуть шлягери 1930-х років минулого сторіччя, а також львівський слухач “джазуватиме” під нові оригінальні аранжування класичних святкових пісень відомих в усьому світі, як то “Хай Сніжить / Let it snow” чи “Миколай крокує до нас / Santa is coming to town”, які переспівувались такими іменитостями як “Aerosmith”, Frank Sinatra, Mariah Carey та інш.

«Частина прибутків від концерту буде спрямована на підтримку боротьби проти однієї з найважчих хвороб – муковісцидозу, зокрема на ремонт відділення у Дитячій обласній спеціалізованій клінічній лікарні на вул. Дністровській, 27, а також на закупівлю спецапаратів. Хворі на цю недугу часто обділені увагою суспільства. Щоб поділитися частинкою свята та подарувати добрі емоції, на концерт запрошені діти, які страждають цією недугою», – зазначив співорганізатор дійства Андрій Породько.

Також, за його словами, у театрі стоятиме скринька для збору коштів для Ані Підпалюк.

Початок музичного шоу – о 17.00 та 20.00.