Home > Event > Благодійна акція від Павла Табакова
13 January, 2010
19:00
Львів, театр ім. М. Заньковецької

Під час концертів Павло Табаков буде проводити благочинний аукціон авторських ляльок. Кошти отримані від аукціону підуть на потреби дітей хворих на муковісцидоз.

Грандіозний музичний подарунок увечері напередодні Старого Нового року для львів’ян та гостей міста зробить Павло Табаков. У середу, 13 січня 2010 року, на сцені Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької співак презентуватиме нову концертну програму “Переплетені долі”. Початок концертів – о 17.00 та 20.00. (Ціна квитків – 60-200 грн.).

Двогодинний виступ Павла Табакова на сто відсотків супроводжуватиме “живий” звук. Концерт поділений на дві частини. Перша присвячена Різдвяним святам – у ній звучатимуть як колядки із альбому співака “Різдво для двох”, так і зовсім нові Різдвяні пісні. “Родзинкою” цього відділення буде те, що кілька колядок Табаков виконає в акустичній версії, що додасть композиціям святково-загадкового колориту.

Друга частина концертної програми “Переплетені долі” буде презентацією на широку публіку нового альбому Павла Табакова “Ти підпалила рай”, який побачив світ у середині грудня. Публіка уперше почує десяток романтичних пісень, що увійшли у третій компакт-диск переможця телепроекту “Шанс”. Прозвучать композиції “На краю”, “Самота”, “Все залиши як є”, “Переплетені долі”, “Відлітай”… А також – дві пісні авторства Володимира Івасюка: “Народження дня” і “Шумить пшениця як Дунай”, які в інтерпретації Табакова набули нового, сучасного, звучання.

Уперше побачить публіка і новий рояль Павла Табакова. Співак та музикант гратиме за ексклюзивним білим інструментом роботи львівського майстра Олександра Патієвича. Павло давно мріяв про такий оригінальний “портативний” рояль, який міг би брати зі собою на гастролі.

Спеціальним гостем сольних концертів Павла Табакова стане чоловічий октет “Орфей”, який 13 січня на заньківчанській сцені не тільки заколядує, а й вперше презентує унікальну класично-модернову композицію, з якою зараз змагається у телешоу “Україна має талант!”.