Home > Конференції > Запрошення на Південно-Східну МВ-конференцію 4 та 5 жовтня в Салоніках, Греція

Шановний члени CFE,
Ми хочемо запросити вас на Південно-Східну МВ-конференцію, яка цього року, проходитиме 4 та 5 жовтня в Салоніках, Греція.
Ми пропонуємо вам цікаву та різноманітну програму з відомими та досвідченими міжнародними експертами, які зроблять цю конференцію ще більш пізнавальною для фахівців у цій області та сімей з МВ. Збільшення знань у цій галузі допоможе їм усім удосконалювати свої навички і тим самим покращити догляд за людьми з МВ. З програмою конференції ви можете ознайомитися тут (ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ).
Якщо ви зацікавлені в участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму якнайшвидше на нашому сайті: http://www.cf-europe.eu/event/south-eastern-european-cf-conference-thessaloniki. Якщо у вас виникли проблеми з реєстрацією або виникли питання, будь ласка, відправляйте листи за адресою: hilde.dekeyser@cf-europe.eu.
Люди з МВ повинні строго дотримуватися принципів перехресної інфекції CFE. З ними можна ознайомитися на нашому сайті: http://www.cf-europe.eu/
Конференція є безкоштовною для всіх учасників. Всім нашим гостям (представники вашої асоціації МВ, ваші колеги, фахівці в області охорони здоров’я, яких ви долучили і котрі зареєструватися для участі в конференції) пропонуються обіди та перерви на каву безкоштовно. Номер в готелі можна забронювати через зазначене вище посилання на нашому сайті (40 € / доба). Для забезпечення незмінності ціни готельні номери повинні бути заброньовані до 15 серпня!
Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами в Салоніках!